Liigassa neljänneksi tällä kaudella sijoittunut Kouvolan KooKoo tiedotti tiistaina peräti yhdeksästä pelaajasopimuksesta.

Kouvolassa pelejään tulevalla kaudella jatkavat Teemu Engberg, Samuli Ratinen, Kasperi Ojantakanen, Riku Tuomola, Saku Vesterinen, Teemu Rautiainen sekä Jesse Nurmi.

Lisäksi jatkosopimukset sorvattiin kultakypärä Joose Antoselle sekä tähtimaalivahti Nick Malikille.

– Semifinaalijoukkueen runko on säilymässä mukavasti yhdessä ja Joose Antosen jatkosopimus ja Nick Malikin optiovuoden voimaanastuminen on isoja juttuja, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran kotisivuilla.

– Nick ryösti loppukaudeksi maalin itselleen ja hänellä on varmasti vielä ulosmitattavaa ja parhaat pelit edessäpäin. Joose oli selvästi tehokkain ylivoimapelaajamme runkosarjassa, joten hänen ympärilleen on hyvä jatkossa lähteä rakentamaan tehokkaampaa tekemistä. Myös Jesse Nurmen kehitystä on varmasti mielenkiiintoista seurata ensi kaudella, Kultanen iloitsee.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Kausi 2022–2023, welcome! 😎

KooKoossa jatkavat: Teemu Engberg, Samuli Ratinen, Kasperi Ojantakanen, Nick Malik, Joose Antonen, Riku Tuomola, Saku Vesterinen, Teemu Rautiainen ja Jesse Nurmi.

kookoo.fi/fi-fi/article/…

#yksijoukkue #KooKoo65 #Liiga @smliiga