Ilves on täydentänyt maalivahtiosastoaan kesken Liigan välierävaiheen.

Seura tiedottaa verkkosivuillaan, että 22-vuotias suomalaisvahti Niko Parkkinen liittyy joukkueen vahvuuteen loppukauden ajaksi. Tiedotteessa mainitaan myös, että maalivahtiosaston täydennys joudutaan tekemään joukkueen terveystilanteesta johtuen.

Parkkinen on pelannut tällä kaudella Mestiksessä KeuPa HT:n riveissä 20 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 89,7% sekä kolme pudotuspeliottelua prosentilla 90,0%. Kuluvan kauden aikana hän on pelannut myöskin kolme Liiga-ottelua JYPissä ja Liiga-urallaan hänen tilillään on kaikkiaan 25 pelattua ottelua JYPin paidassa.

Ilves vuokrasi maaliskuun alussa Parkkisen pelaajaoikeudet JYPiltä loppukaudeksi. Parkkinen ei ole vielä Ilveksen mukana ollut aiemmin urallaan.

Tamperelaisten maalilla päävastuuta on kantanut pudotuspeleissä Marek Langhamer. Sunnuntain toisessa välieräottelussa hänet vaihdettiin maalilta pois kahden erän jälkeen, kun TPS johti ottelua 4-0. Vadim Zherenko pelasi kolmannen erän 6-0-päättyneessä kamppailussa.

Ilveksen ja TPS:n välinen välieräsarja on kahden ottelun jälkeen tilanteessa 1-1. Kolmas ottelu käydään tiistaina Tampereella.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Pääosan kaudesta Mestis-joukkue KeuPa HT:ssä pelannut maalivahti Niko Parkkinen, 22, liittyy Ilveksen Liiga-joukkueen vahvuuteen loppukaudeksi. Ilves täydentää maalivahtiosastoaan joukkueen terveystilanteesta johtuen.

#Ilves #Liiga #Tampere
bit.ly/3usU4F4
ilves.com

Maalivahti Niko Parkkinen liittyy Ilveksen joukkueeseen

Pääosan kaudesta Mestis-joukkue KeuPa HT:ssä pelannut maalivahti Niko Parkkinen, 22, liittyy Ilveksen Liiga-joukkueen vahvuuteen loppukaudeksi. Ilves täydentää maalivahtiosastoaan joukkueen terveys...