Karu paljastus: Rasmus Ristolaisen kausi ohi – MM-kisat jäävät väliin

© Kuva: Getty Images

Rasmus Ristolaisen kauan odotettu debyytti miesten MM-kisoissa on jäämässä väliin myös tänä keväänä.

Miehen NHL-seura Philadelphia Flyersin päävalmentaja Mike Yeon mukaan Ristolaisen, ykkösmaalivahti Carter Hartin sekä konkarihyökkääjä Cam Atkinsonin kausi päättyy loukkaantumiseen, mikä tarkoittaa suurella todennäköisyydellä myös sitä, ettei Ristolaista nähdä MM-kotikisoissa.

Atkinson ja Ristolainen pelaavat Flyersissa ensimmäisiä kausiaan. Columbus Blue Jacketsista tullut Atkinson nakutti 73 pelissä 23 maalia ja 50 tehopistettä. Ristolaisen lukemat 66 ottelussa olivat 2+14=16.

Flyers menetti jo aiemmin mahdollisuutensa kevään pudotuspeleihin. Koko loukkaantuneen kolmikon sopimuksen seuran kanssa jatkuvat myös ensi kaudella.

Mikäli haluat seurata kaikkien MM-kisamaiden rakentumista, niin se onnistuu tällä sivustolla.