IL: HPK:lle hurja vahvistus – kiinnitti Leijonien olympiavoittajan!

© Kuva: Getty Images

HPK vahvistuu ensi kaudeksi todellisella tähtinimellä, uutisoi Iltalehti.

Lehden saamien tietojen mukaan HPK on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen Leijonista tutun konkaripuolustaja Juuso Hietasen kanssa. 36-vuotias Hietanen nakutti tällä kaudella Sveitsin liigassa pelaavan Ambri-Piottan riveissä 50 otteluun tehot 2+17=19.

Hietanen on Kerhon oma kasvatti, joka on juhlinut aiemmin SM-kultaa HPK:n paidassa. Sittemmin viimeksi vuonna 2007 Liiga-jäillä nähty puolustaja on tehnyt pitkän uran mm. KHL:ssä, jossa tilille kertyi lopulta 541 ottelua.

Hietanen on edustanut Leijonia kolmissa olympialaisissa. Mies oli mukana voittamassa olympiakultaa talvella Pekingissä. MM-kokemusta puolustajalla on vyöllään peräti seitsemistä MM-kisoista.