Edmonton Oilersin Connor McDavid ja Leon Draisaitl nousivat jälleen isoon rooliin, kun öljypaidat kellistivät Anaheim Ducksin sunnuntaiyönä Tyynenmeren divisioonan paikallisessa luvuin 6-1.

Ykkösketjun sentteri McDavid summasi tehot 1+2, kakkosketjun keskushyökkääjä Draisaitlin saldo oli 1+1. Kanadalaisen tämän kauden saldo on nyt 40+65=105 ja saksalaiskollegan 50+51=101.

Ensiksi mainittu summasi 40 maalia kasaan jo kolmannen kerran urallaan. Vain kolme pelaajaa on kyennyt tähän rajapyykkiin Oilersissa useammin. He ovat yhdeksän kerran Wayne Gretzky sekä Jari Kurri (7) ja Glenn Anderson (4).

NHL Public Relations

@PR_NHL
Connor McDavid reached 40 goals in a season for the third time in his NHL career. Only three players in franchise history have more 40-goal seasons with the @EdmontonOilers: Wayne Gretzky (9), Jari Kurri (7) and Glenn Anderson (4).

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
Just your casual 13-game point streak for 97 with an assist & a goal tonight.

Oh, It's the first period...

@cmcdavid97 | #LetsGoOilers

Draisaitlille 50 maalin kausi on puolestaan toinen Oilersissa, ja samaan kykeni aikanaan Anderson. Tässä rajapyykkivertailussa edellä ovat vain Gretzky (8) ja Kurri (4).

NHL Public Relations

@PR_NHL
Players with multiple 50-goal seasons for the @EdmontonOilers:

Wayne Gretzky (8)
Jari Kurri (4)
Leon Draisaitl (2)
Glenn Anderson (2)

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Oilers puksuttaa Tyynenmeren divisioonassa kolmantena, pisteen kakkossijalla keikkuvaa Los Angeles Kingsiä perässä. Edmontonin etu on se, että se on pelannut yhden matsin vähemmän.