Djurgårdens IF:n tippuminen SHL:stä oli perinteikkäälle tukholmalaisseuralle suuri pettymys. Putoaminen Allsvenskaniin ei ole kuitenkaan saanut urheilutointa rypemään itsesäälissä, mikäli Svenskafans.comia on uskominen. Ruotsalaissivuston mukaan se neuvottelee ensi kaudesta Fredrik Claessonin ja Erik Gustafssonin kanssa.

Claesson on 170 NHL-ottelua urallaan pelannut ruotsalaispuolustaja. Viime kausina vastuu NHL:ssä on 29-vuotiaalla tukholmalaisella ollut tämän ja kahden viime kauden ajan kortilla, sillä pelejä tarunhohtoisessa on kertynyt vain 20 kappaletta.

Gustafsson sen sijaan kuuluu Chicago Blackhawksin runkopelaajiin. 30-vuotias puolustaja on pelannut tällä kaudella 57 ottelua tehopistein 2+15=17. Parhaimmillaan Edmonton Oilersin vuoden 2012 neljännen kierroksen varaus iski vakuuttavat 60 pistettä kaudella 2018-19.

Vaikka lähes 20 pelaajaa jättääkin Djurgårdenin, näyttää ensi kauden kokoonpano varsin pätevältä. Tärkeimpinä palasina 520 NHL-ottelun Marcus Krüger on kiinnitetty Sveitsistä, Ludvig Rensfeldt on tehnyt jatkosopimuksen, John Norman hankittiin Jokereista, ja tiettävästi huippulupaukset Calle Odelius, Jonathan Lekkerimäki, Noah Östlund ja Liam Öhgren eivät ole lähdössä mihinkään.