Edmonton Oilersin päävalmentaja Dave Tippett nostatti tammikuussa kohun kritisoimalla Mikko Koskista. Kritiikki oli varsin hienovaraista ja lähinnä sivulauseessa sanottua, mutta silti kommentti pysyi otsikoissa viikkotolkulla.

Nyt Vegas Golden Knightsin päävalmentaja Peter DeBoer latasi kritiikkiä vähän isommalla kauhalla Robin Lehnerin niskaan. DeBoer ei ollut tyytyväinen viime yönä New Jersey Devilsille kärsityn 2-3 tappion jälkeen.

Tähän aikaan vuodesta odottaa oman kaverin olevan parempi kuin kaveri toisessa päässä. Nyt niin ei käynyt, DeBoer sanoi.

Kolmannessa erässä Lehner päästi kaksi maalia, eikä DeBoer ollut Lehnerin suoritukseen tyytyväinen erän osalta.

– Voitimme laukaukset 18-10. En ole varma, tuliko kumpikaan heidän tekemänsä maali hyvästä tekopaikasta.

Lehnerin saama kritiikki ei ole aivan tuulesta temmattua. 30-vuotias ruotsalainen on torjunut 43 ottelussa torjuntaprosentilla 90,67.