Jääkiekon ystävien ei tarvitse odottaa seuraaviin olympialaisiin asti nähdäkseen maailman parhaat pelaajat kerralla kaukalossa. NHL nimittäin järjestää jääkiekon World Cupin taas pitkän tauon jälkeen vuonna 2024.

Tällä kertaa turnaukseen on kuitenkin luvassa iso muutos viime kerrasta.

– Bill Daly (NHL:n varakomissaari) sanoo, että seuraavassa jääkiekon World Cupissa vuonna 2024 ei ole mukana Pohjois-Amerikan nuorten ja Euroopan joukkueita. Tapahtuma palaa perinteisille kentille. Pelkkiä maita, kirjoittaa NHL-toimittaja Pierre LeBrun.

Edellinen World Cup pelattiin vuonna 2016. Mukana turnauksessa olivat Kanada, Tshekki, Yhdysvallat, Eurooppa, Venäjä, Suomi, Ruotsi ja Pohjois-Amerikka. Suomi hävisi Lauri Marjamäen valmennuksessa kaikki kolme otteluaan ja teki turnauksessa vain yhden maalin.