Nashville Predatorsin ja Seattle Krakenin ottelu on kahden pelatun erän jälkeen 3-3 tasatilanteessa. Ottelun avauserän hahmo oli Juuse Saros, joka sai olla monessa mukana.

Saros joutui todella vaaralliseen tilanteeseen. Hän menetti pelin aikana kilpensä ja mailansa, mutta tuomaristo antoi pelin jatkua.

Saros joutui torjumaan käsi paljaana tulisen viivakudin. Onneksi kiekko ei kuitenkaan osunut hänen paljaaseen käteensä, tai muuten olisi seurannut rumaa jälkeä. Tilanteen jälkeen Saros keskustelu pitkään tuomarin kanssa.

Ensimmäisessä erässä Saros myös ryösti Seattlelta varman maalin. Kiekkoa oltiin puttaamassa sisään maalin kulmalta, kun heittäytyvän suomalaisen hanska pelasti tilanteen viime hetkellä.

Voit katsoa kummankin Saroksen suorituksen alta.