Liigan puolivälieräparit ovat nyt selvillä.

Perjantai-iltana tiensä kahdeksan parhaan joukkoon raivasivat Lukko ja Kookoo. Raumalaisseura kohtaa puolivälierissä Tapparan, kun taas kouvolalaisseura haastaa Jukurit.

Lukko selvitti tiensä jatkoon kukistamalla HPK:n ensimmäisessä osa-ottelussa maalein 3-0. Toinen osa-ottelu päättyi lukemiin 2-2, mikä riitti raumalaisseuralle jatkopaikkaan. Heti perään pelattavaan jatko-otteluun olisi edetty vain siinä tilanteessa, että HPK olisi voittanut ottelun varsinaisella peliajalla eli voitot olisivat olleet 1-1.

Pelicans taipui puolestaan ensimmäisessä osa-ottelussa KooKoolle 1-2 ja voitti toisen osa-ottelun 3-2. Voittojen ollessa kahden ottelun jälkeen tasan, lähdettiin jatkoon etenijää selvittämään jatko-ottelusta, jossa KooKoo oli vahvempi maalein 1-0.

Näin ollen HPK:n lisäksi myös Pelicans lähetettiin kesäloman viettoon.

Liigan puolivälieräparit:

Tappara (1.) – Lukko (10.)
Jukurit (2.) – KooKoo (8.)
Ilves (3.) – Kärpät (6.)
TPS (4.) – HIFK (5.)

Suluissa runkosarjasijoitus.