Suomalaisten NHL-tähtien valaisema hyökkäys vahvistuu – Carolina Hurricanes hankki huippusentterin

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes on tehnyt hankinnan jo entisestään vahvaan hyökkäykseen. Max Domi siirtyy Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen, Antti Raannan ja Jesperi Kotkaniemen seuraksi Columbus Blue Jacketsistä.

Domi on noussut lähemmäs entistä tasoaan tällä kaudella nakuttamalla 53 ottelussa tehot 9+23=32. Hänen 5,3 miljoonan dollarin sopimuksensa umpeutuu tähän kauteen.

Jarmo Kekäläinen sai neuvoteltua itselleen nuoren lupauksen nimeltä Aidan Hreschuk, joka varattiin viime vuonna kolmannella kierroksella. Treidissä mukana on Elliotte Friedmanin mukaan myös Florida Panthers, jonka osallisuudesta ei ole tarkempaa tietoa.

Uutista päivitetään myöhemmin lisää.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️