Sportsnet: Rasmus Ristolainen sai muhkean tarjouksen NHL:stä!

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyers on tehnyt rahakkaan sopimustarjouksen Rasmus Ristolaiselle, Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman raportoi.

Viime viikolla pyöri huhu, jonka mukaan Ristolainen olisi hylännyt Flyersilta saaman kuusivuotisen ja n. 36 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimustarjouksen.

Friedmanin mukaan kyseinen väite ei kuitenkaan pitänyt täysin paikkaansa.

– Viime viikolla raportoitiin, että Ristolainen olisi hylännyt kuusivuotisen ja 6,35 miljoonan dollarin palkan takaavan jatkosopimuksen. Tämä tieto ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Ristolaiselle tarjottiin sen sijaan 4-4,75 miljoonan dollarin palkkaa, Friedman kertoo 32 Thoughts -podcastissa.

Friedmanin mukaan 6,35 miljoonaa dollaria saattoi olla Ristolaisen leirin vastatarjous Flyersille. Arvostettu toimittaja ei usko, että Ristolainen olisi kieltäytynyt kuusivuotisesta ja 36 miljoonan dollarin tarjouksesta.