New Jersey Devilsin GM Tom Fitzgerald paljasti maanantaina The Athletic -sivustolle, että puolustaja P.K Subban ei jatka seurassa ensi kaudella.

Fitzgeraldin päätavoitteena on kaupata Subban toiseen NHL-seuraan ennen 21. maaliskuuta olevaa siirtorajaa. 32-vuotiaan kanadalaispuolustajan yhdeksän miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy tulevana kesänä.

– Istuin P.K:n kanssa alas eilen ja puhuimme siirtorajan tuomista epävarmuustekijöistä. Kerroimme hänelle, ettemme ole tällä hetkellä tekemässä hänen kanssaan jatkosopimusta, Fitzgerald avasi The Athletic -sivustolle.

– Hän on tehnyt paljon tälle yhteisölle ja organisaatiolle. Mutta kerroin hänelle, että: ”jokin NHL-seura voi menettää oikealta ampuvan puolustajansa ja he soittaisivat minulle kysyäkseen vaihtokaupasta, joka kävisi järkiinsä meille ja tarjoaisi sinulle mahdollisuuden voittaa.” Siinä kohtaa minun täytyisi tehdä päätös, joka olisi paras tälle organisaatiolle, Fitzgerald jatkoi.

The Athletic -sivuston tietojen mukaan Devils voisi olla valmis ottamaan osan Subbanin yhdeksän miljoonan dollarin jättipalkasta omaan palkkakattoonsa.