SaiPan U20-joukkue joutui pelaamaan lauantaina sarjaottelun täysin rikki revityllä miehistöllä. Se pelasi kotonaan Karhu-Kissoja vastaan ja hävisi ottelun lukemin 4-10.

SaiPan kokoonpanossa oli mukana vaivaiset kahdeksan kenttäpelaajaa sekä kaksi maalivahtia. Näin ollen joukkueen käytettävissä oli vain kolme vaihtomiestä. Kokoonpanoon oli merkitty kolme puolustajaa, neljä laitahyökkääjää sekä yksi keskushyökkääjä.

Joukkueen pelaajista osa on tällä hetkellä SaiPan edustusjoukkueen mukana ja osa puolestaan U18-joukkueessa. Joukkueen otteluraportin mukaan pelaajia oli poissa myöskin armeijan ja loukkaantumisten vuoksi.

Kokoonpanossa mukana olleet pelaajat kerryttivät jääaikaa lopulta aivan käsittämättömiä määriä. Jokainen kenttäpelaaja pelasi yli puolet ottelusta eli vähintään 30 minuuttia. Lisäksi kolme pelaajaa ylitti 40 minuutin rajan. Suurimmat jääajat kirjauttivat puolustaja Eetu Santanen (43:19) sekä hyökkääjät Roope Turunen (41:32) ja Mikko Liukkonen (40:38).

SaiPalla on tällä kaudella jäljellä vielä kuusi ottelua. Se pelaa parhaillaan käytännössä merkityksettömiä pelejä. Runkosarjan jälkeen joukkue ei päässyt voittajien vaiheeseen, vaan putosi taistelemaan sarjapaikastaan alempaan jatkosarjaan. Putoamisuhkaa sillä ei kuitenkaan enää tämän kauden puitteissa ole.