Ruotsin SHL:ssä pelaava IK Oskarshamn on tehnyt peräti kolmevuotisen jatkosopimuksen tshekkihyökkääjä Hynek Zohornan kanssa. Näin ollen Zohornan pelit jatkuvat seurassa ainakin kevääseen 2025 asti.

31-vuotias Zohorna liittyi täksi kaudeksi Oskarshamnin riveihin. Tämän kauden 43 otteluun hän on iskenyt tehopisteet 9+19=28. Ennen kuluvaa kautta Zohorna kiekkoili kaksi kautta KHL:ssä Amur Habarovskin joukkueessa.

Liigassa Zohorna pelasi yhden kauden ennen siirtymistään KHL:ään. Hän kiekkoili kauden 2018-19 Pelicansissa, jossa 48 runkosarjaotteluun syntyivät tehopisteet 14+25=39. Hän oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies tuolloin. Kuudessa pudotuspeliottelussa hän viimeisteli kaksi maalia.

Zohorna on pelannut Tshekin maajoukkueessa MM-kisat keväällä 2019 sekä olympialaiset Pekingissä tämän vuoden helmikuussa. Hän on ollut viime kausien aikana usein mukana myös EHT-turnauksissa.

IK Oskarshamn

@iko_officiell
Hynek Zohorna klar till 2025

IK Oskarshamn är glada över att kunna meddela att Hynek Zohorna idag förlängt sitt kontrakt med klubben. Det nya avtalet sträcker sig över 2025.

🔗 bit.ly/HynekZohorna