Kalervo Kummola on joutunut kovan kritiikin kohteeksi. Arvostettu ruotsalainen kiekkovaikuttaja ja Euroopan seurajoukkueiden liiton EHC:n johtohahmo Szymon Szemberg kirjoitti tulisesti Kummolasta Twitterissä.

– Suomalaisen Kalervo Kummolan yhtäkkisessä kritiikissä Faselia kohtaan ja siinä, että hän kyseenalaistaa pitäisikö ex-puheenjohtajan olla tervetullut MM-kisoihin Suomeen, ei ole mitään jaloa. Ollessaan 20 vuotta IIHF:n varapuheenjohtajana hän katsoi aina Rene Faselin hämäriä yhteyksiä Venäjään sormiensa läpi, Szemberg kirjoittaa.

Szemberg pitää Kummolaa myös osasyyllisenä Jokerien kohtaloon.

– Se oli myös juuri Kummola, joka neuvotteli diilin, jolla helsinkiläisseura Jokerit myytiin venäläisille miljardööreille Timtshenkolle ja Rotenbergille.

Szymon Szemberg

@Sz1909_Szemberg
There is nothing noble about Finn Kalervo Kummola's sudden criticism of Fasel, questioning whether the former IIHF Prez should be welcome to the Worlds in Finland. As the IIHF VP for over 20 years, Kummola always looked between the fingers reg. Fasel's shady connections to Putin.