NHL:n seuraajia hemmotellaan nyt urakalla, kun tänään lauantaina Yle näyttää jopa kaksi ottelua peräkkäin.

Nashville Predators ja St. Louis Blues kohtaavat ensin kello 19:30 alkavassa ottelussa. Simo Leinonen selostaa ottelun. Predatorsissa nähdään suomalaispelaajista maalivahti Juuse Saros sekä hyökkääjät Mikael Granlund ja Eeli Tolvanen. Bluesin riveissä pelaavat sen sijaan puolustaja Niko Mikkola ja maalivahti Ville Husso.

Kello 22:00 alkaa puolestaan Carolina Hurricanesin ja Philadelphia Flyersin välinen kamppailu. Tämän ottelun selostaa Velja Engström. Hurricanesin riveissä pelaavat suomalaisista hyökkääjät Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi sekä maalivahti Antti Raanta. Flyersia edustaa puolustaja Rasmus Ristolainen.

Blues on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmantena ja Predators kuudentena. Idässä Hurricanes on parhaillaan kärkipaikalla ja Flyers sijalla 14.