Tiistain Tapparan ja Sportin välisessä Liiga-ottelussa nähtiin suhteellisen eriskummallinen täysosuma Tampereella.

Ensin Tapparan hyökkääjä Waltteri Merelä nousi hyvällä vauhdilla Sportin hyökkäysalueelle ja lähetti laukauksen kohti Sport-vahti Rasmus Korhosen vartioimaa maalia. Kiekko lipui Korhosen jalkojen välistä aivan maaliviivan tuntumaan. Sportin puolustaja Bobbo Petersson lopetti tilanteessa jo pelaamisen, sillä hän luuli kiekon menneen maaliin. Taustalta paikalle rynnisti Tapparan Tyler Morley, joka pääsi tökkäämään kiekon vapaasti häkkiin.

Osuma merkattiin Morleyn nimiin, joka osoittaa sen, että Merelän ensimmäinen laukaus ei vielä ylittänyt kokonaan maaliviivaa. Lisäksi ottelun päätuomari oli tilanteessa hyvin hereillä ja hän ei näyttänyt maalia tai viheltänyt pilliinsä ennen Morleyn viimeistelyä.

Kyseisen maalin voit katsoa tästä linkistä. Tappara ei kuitenkaan voittoon asti ottelussa edennyt, sillä Sport haki vierasvoiton loppulukemin 3-2.