Lähteet: NHL-taiturin sisältänyt vaihtokauppa tullaan hylkäämään!

© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knightsin ja Anaheim Ducksin maanantaina solmima vaihtokauppa voidaan hylätä NHL:n toimesta, The Athletic -sivuston toimittaja Jesse Granger raportoi Twitterissä.

Ducks ja Golden Knights tiedottivat eilen venäläishyökkääjä Jevgeni Dadonovin sekä ehdollisen 2. kierroksen varausvuoron (2022) siirrosta Ducksiin. Golden Knights sai kaupassa John Mooren ja Ryan Keslerin sopimukset.

Vaihtokauppa on vielä NHL:n tutkinnassa, sillä myöhemmin kävi ilmi, että Dadonov on listannut Ottawa Senatorsissa pelatessaan kymmenen seuraa, joihin hän ei suostu siirtymään. Dadonovin nimi löytyi listalta, mutta Ducks, Golden Knights tai NHL eivät olleet tietoisia tästä. Golden Knights ei koskaan edes saanut Senatorsilta Dadonovin listaa.

Grangerin mukaan kaksi eri NHL:n sisäpiirilähdettä uskovat, että Dadonovin sisältänyt kauppa tullaan hylkäämään. Virallista tietoa tästä ei kuitenkaan vielä ole.