Lähde: NHL:n kolmen pelaajan jättikauppa hylättiin – uusi kauppa vireillä?

© Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knightsin ja Anaheim Ducksin maanantaina solmima vaihtokauppa on hylätty NHL:n toimesta, Capfriendly.com-sivusto kertoo Twitterissä.

Golden Knights yritti kaupata NHL:n siirtorajalla venäläishyökkääjä Jevgeni Dadonovin sekä ehdollisen 2. kierroksen varausvuoron (2022) Ducksille. Golden Knights olisi saanut vastikkeena John Mooren ja Ryan Keslerin sopimukset.

Vaihtokauppa joutui NHL:n tutkintaan, sillä myöhemmin kävi ilmi, että Dadonov on listannut Ottawa Senatorsissa pelatessaan kymmenen seuraa, joihin hän ei suostu siirtymään. Ducks oli Dadonovin listalla, mutta Ducks, Golden Knights tai NHL eivät tienneet tästä.

Golden Knightsilla on nyt vain 405 833 dollaria tilaa palkkakatossa. Joukkueen täytyy raivata palkkakattoonsa tilaa 4,844 miljoonaa dollaria, jotta seura voi aktivoida loukkaantuneena olleen Alec Martinezin LTIR-listalta. Mark Stonen aktivoimiseen LTIR-listalta Golden Knightsin pitäisi saada palkkakattoonsa tilaa 9,094 miljoonaa dollaria.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman kertoi NHL Networkille, että Golden Knights saattaa kartoittaa korvaavaa vaihtokauppaa kariutuneen Dadonov-kaupan tilalle.

Jos Dadonov kaupataan tämän kevään aikana, hän ei ole edustuskelpoinen runkosarjassa tai pudotuspeleissä.