Olympiakomiteassa kuohuu, kun Mika Lehtimäki jätti tehtävänsä sen huippu-urheiluyksikön johtajana. Hän kertoi eronsa johtuvan yöaikaan kahdelle henkilölle lähetetyistä epäasiallisista viesteistä.

Kohun saattelemana myös Naisjärjestöjen keskusliitto julkaisi avoimen kirjeen naisiin kohdistuvasta häirinnästä urheilupiireissä. Muun muassa Suomen Urheiluliiton entisen toimistopäällikkö Pirjo Puskalan, Stadion-säätiön ex-toimitusjohtaja Maija Innasen sekä kansanedustaja Elisabeth Rehnin allekirjoittamassa kirjoituksessa puhutaan muun muassa naisten kokemasta seksuaalisesta häirinnästä ja epätasa-arvoisesta kohtelusta.

Suomen jääkiekkoilijat ry eli SJRY päätti myös tehdä oman reaktionsa Olympiakomitean toimintaan eroamalla Suomen Olympiakomitean jäsenyydestä. Jos alla oleva twiitti ei näy laitteellasi, Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Teemu Ramstedtin allekirjoittaman eroilmoituksen näet tästä linkistä.