Chicago Blackhawks ja joukkueen maalivahti Kevin Lankinen kokivat viime yönä nöyryyttävän tappion NHL:ssä.

Chicago johti ottelua Buffalo Sabresia vastaan jo 4-0. Ottelu näytti olevan hyvin hanskassa, kun Buffalo aloittikin raivokkaan kirin. 18 minuutissa ottelu oli jo tasan 4-4 tilanteessa.

Kolmannessa erässä Chicago pystyi kampeamaan itsensä vielä 5-4 johtoon. Johto ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Pian Buffalo pääsi tasoihin ja voittomaali syntyi vain 11 sekuntia ennen loppua. Chicagon 4-0 johto oli kääntynyt 5-6 tappioksi.

Chicago-vahti Lankiselle ilta oli synkkä. Hän torjui ottelussa 31 kiekkoa, mutta se ei riittänyt. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 83,8.

Erityisesti viimeinen maali oli karmea. Buffalo-pelaajan maila katkesi laukauksessa. Kiekko pomppasi päädystä päin Lankista ja suomalaisvahdin kautta maaliin. Lankinen kävi sen verran kuumana, että hän hakkasi mailansakin palasiksi.

Voit katsoa koosteen Chicagon romahduksesta alta.