Jarmo Kekäläinen teki NHL:n siirtotakarajalla odotetun peliliikkeen Columbus Blue Jackets -pomon kaupattua floppihyökkääjä Max Domin Carolina Hurricanesiin.

Domi tienaa kuluvasta kaudesta 5,3 miljoonaa dollaria. Tehot ovat kuitenkin jääneet vaatimattomiksi. Kekäläinen avasi Domi-treidiä The Athleticille.

– Toisinaan teet hyviä treidejä ja joskus taas huonoja. Sitä tapahtuu tässä liigassa usein. Me saimme (Domista) hyvän pelaajan pariksi vuodeksi. Hän on pelaaja, joka on todistanut tasonsa tässä sarjassa ja hänellä oli joitain hyviä iltoja meidän riveissämme. Toivomme hänelle pelkkää parasta, Kekäläinen kommentoi.

Domi hankittiin Blue Jacketsiin lokakuussa 2020 Montreal Canadiensista vaihdossa voimahyökkääjä Josh Andersoniin. Siirron taustalla oli silloin Kekäläisen tarve löytää apua sentteriosastolleen. Domi pystyi pelaamaan sekä laidassa että sentterinä, joskin miehen aika Columbuksessa oli lopulta paha pettymys. Uutta ykkössentteriä miehestä ei Blue Jacketsille tullut.

Mies pelasi Blue Jacketsissa lopulta kahden kauden aikana yhteensä 107 ottelua tehden niissä 18 maalia ja 56 tehopistettä.