Ilves sai Liigan runkosarjapäätöksessä leiriinsä huonoja uutisia, kun tähtipakki Les Lancaster loukkaantui kautensa tyylillä pakentoineelle Sportille koetussa 1-2-tappiossa.

Runkosarjan 57 ottelussa peräti 35 (9+26) pinnaa takonut jenkki törmäsi ottelun päätöserässä kotkapaitojen Roope Talajan kanssa. Sport-pelaaja tuli pakin päälle selästä, vahingolta näyttäneessä tilanteessa.

Pakki talutettiin kaukalosta pois. Sopii vain toivoa, ettei Lancaster joudu sivuun – Ilves nimittäin pelasi Vaasassakin vajaalla joukkueella, ja esimerkiksi pakki Juuso Pulli oli merkitty kahden pelaajan neloshyökkäysketjuun laituriksi.

Jenkki on kokenut kauden aikana kovia myös aiemmin. Esimerkiksi lokakuun lopussa pelaajan kerrottiin kärsineen nilkkavammasta.

Runkosarjan kolmonen Ilves kohtaa puolivälierissä kutosen Kärpät. Jatkopaikka semifinaaleihin irtoaa neljällä voitolla.