Aleksandr Ovetshkin joutumassa vihamieliseen painekattilaan? Edellinen buuauskonsertti oli vasta esimakua

© Kuva: Getty Images

Aleksander Ovetshkin sai viime yönä poikkeuksellisen vihamielisen vastaanoton Calgary Flamesin kotihallissa. Yleisö vihelsi ja buuasi aina villisti, kun venäläistähti koski kiekkoon.

Syynä vihamielisyyteen on Ukrainan sota. Kiekkoihmiset ovat kääntyneet Ovetshkinia vastaan, kun tämä ei ole suostunut tuomitsemaan Putinin tekoja ja hyökkäystä.

Seuraavaksi Washington Capitals ja Ovetshkin matkaavat Edmonton Oilersin vieraaksi. Tunnelma on todennäköisesti vieläkin jäätävämpi. Calgaryn tapaan Edmonton sijaitsee Albertassa, jonka asukkaista peräti 370 000 ihmistä on ukrainalaistaustaisia. Iso osa heistä asuu Edmontonin lähistöllä.

Edmontonissa Ovetshkinille suunnitellaan erityistä vastaanottoa. Ennen ottelua Kanadan kansallislaulu lauletaan englannin lisäksi myös ukrainaksi. Faneja on myös ohjeistettu tarkkaan, millaisilla kylteillä, lipuilla ja muilla välineillä he voivat sääntöjen mukaan osoittaa tukeaan.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️