Philadelphia Flyersin pitkäaikaisen kapteuniuden jälkeen jättänyt Claude Giroux on nyt Florida Panthersin miehiä. Kanadalaiselle siirto oli taatusti mahdollisesta haikeudesta huolimatta maukas, sillä pantteripaidat kuuluvat sarjan parhaimpiin joukkueisiin. Flyers ei sen sijaan yllä pudotuspeleihin.

Floridan Aleksander Barkov puolestaan kuuluu tarunhohtoisessa ykkössentterien joukkoon nimenomaan kahden suunnan pelistä puhuttaessa.

– Barkov on todella älykäs pelaaja, joka sijoittuu aina hyvin. Hän on yksi sarjan parhaimmista puolustavista hyökkääjistä. Sen lisäksi hänellä on taitoja hyökkäyspäähänkin, Floridan uusi kasvo sanoi seuran Twitter-tilin videohaastattelun mukaan.

Girouxista tulee todennäköisesti olemaan iloa Floridalle. Pelaaja on summannut tällä kaudella 57 Flyers-pelissä tehot 18+23=41.

– Barkovin ketjussa pelaaminen olisi kuin ensimmäistä kertaa kouluun hekotellen meneminen, 34-vuotias konkari virnisti.

Panthersin kausi jatkuu vasta perjantaiyönä Montreal Canadiensia vastaan.