Vladimir Putinia kannattanut NHL-supertähti Aleksandr Ovetshkin puhuu nyt – ”Ei enää sotaa, kiitos”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin supertähti Aleksandr Ovetshkin on nyt ottanut ensimmäistä kertaa kantaa Venäjän presidentin Vladimir Putinin aloittamaan sotaan Ukrainaa vastaan.

– Tämä on vaikea tilanne. Minulla on perhe Venäjällä, ja tämä on pelottava tilanne. Mutta emme oikein voi tehdä tälle mitään. Voimme vain toivoa, että tämä päättyisi pian ja kaikki asiat olisivat hyvin, Ovetshkin kertoo The Athletic -sivuston haastattelussa.

36-vuotias venäläishyökkääjä tuomitsee sotimisen täysin.

– Ei enää sotaa, kiitos. Ei ole väliä ketkä ovat sodassa mukana – Venäjä, Ukraina tai muut maat – meidän täytyy elää rauhassa ja hyvässä maailmassa, Capitals-kapteeni jatkoi painavaa puheenvuoroaan.

Moskovasta kotoisin oleva Ovetshkin on ollut vuodesta 2017 lähtien yksi merkittävimpiä Venäjän federaation presidentin Vladimir Putinin tukijoita. Hänellä on vielä nykypäivänäkin Putinin kanssa otettu yhteiskuva Instagramissa profiilikuvana.

– Noh… Hän on minun presidenttini. Mutta kuten olen sanonut, tämä ei liity politiikkaan. Olen urheilija, kuten tiedätte. Toivon, että kaikki asiat olisivat vain pian hyvin. Tämä on vaikea tilanne molemmille osapuolille. Toivon, että kaikki päättyisi jo. Minulla ei ole kontrollia tähän tilanteeseen, Ovetshkin pyöritteli, kun hänen kannatuksestaan Putinia kohtaan kysyttiin.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️