Sam Jose Sharksista Edmonton Oilersiin siirtynyt Evander Kane antoi hiljattain kitkerää palautetta vanhan seuransa ilmapiiristä.

Useissa kohuissa urallaan ryvettynyt Kane laukoi medialle väitteitä, joiden mukaan Sharksissa vallitsi tämän aikana huono joukkuehenki.

Nyt Kanen kommentteihin on ottanut kantaa Sharksin tähtihyökkääjä Tomas Hertl, joka vihjaa juuri Kanen itsensä olleen suurin syy huonon ilmapiirin taustalla.

– Olen nauttinut jokaisesta hetkestä pukukopissa tällä kaudella. Pukukopin tunnelma on huomattavasti viime kautta parempi, Hertl piikittelee entistä seurakaveriaan NBC Sportsin Sheng Pengille antamassaan haastattelussa.

Vaikka tshekkihyökkääjä tuntuu viihtyvän juuri nyt joukkueessa, ovat miehen itsensäkin jatkosuunnitelmat kaikkea muuta kuin selvillä. Hertlin sopimus umpeutuu tähän kauteen ja miehen on huhuiltu haluavan pois NHL:n alemman kastin seuroihin lukeutuvasta Sharksista.