Vegas Golden Knights on kokenut ison takaiskun loukkaantumisrintamalla.

NHL-sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli paljastaa Golden Knightsin kapteeni Mark Stonen joutuvan sivuun tositoimista koko runkosarjan loppuajaksi uusiutuneen selkävamman vuoksi.

Stonen loukkaantumisella on myös hopeareunus. Kipparin siirtäminen pitkäaikaisloukkaantuneiden listalle mahdollistaisi sen, ettei Vegasin tarvitse luopua yhdestäkään pelaajastaan saadakseen tähtihankintansa Jack Eichelin mahdutetuksi palkkakattonsa alle sentterin palatessa tositoimiin oman niskavammansa jälkeen.

Golden Knights saattaakin olla toistamassa Tampa Bay Lightningin viime kaudella tekemän palkkakattokikkailun. Lightning piti megatähti Nikita Kutsherovin sivussa koko runkosarjan ajan. Venäläistähti palasi tositoimiin vasta pudotuspeleissä, joissa palkkakattotilanteella ei enää ole vaikutusta joukkueeseen. Tampa Bay voitti tuolloin ainakin osittain kikkailunsa sekä levänneen ja huippukuntoon yltyneen Kutsherovin ansiosta toisen peräkkäisen Stanley Cupin mestaruutensa.

Stonen vuosipalkka on 9,5 miljoonaa dollaria. Buffalo Sabresista hankittu Eichel kuittaa 10 miljoonaa dollaria kaudessa.