Eilisessä Lukon ja KalPan välisessä ottelussa nähtiin kaksi päähän kohdistunutta taklausta. Ensimmäisestä Scott Pooley sai ulosajon ja toisesta Matthew Abt selvisi 2+10:llä.

Taklaukset herättivät paljon keskustelussa. Sosiaalisessa mediassa asiaan otti kantaa myös Aki Lindén, joka toimii perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun sijaisena.

– Lukko – KalPa -pelissä tänään neljä päähän kohdistunutta taklausta. Järjetöntä – ihan konkreettisesti, koska niissä aiheutetaan aivovamma. On lajin heikkoutta, että näitä ei saada pois, Lindén kirjoittaa.

SJRY:n puheenjohtaja Teemu Ramstedt vastasi Lindénin kommenttiin.

– Kyllä me nämä Suomessa varsinkin otetaan vakavasti ja pyritään saamaan pois, mutta töitä on vielä edessä, se on myönnettävä. Ottelussa tuomittiin kaksi päähän kohdistunutta taklausta. Voisitko avata, mistä muista taklauksista puhut? Ramstedt tiedustelee.

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt

Aki Linden

@LindenAki
Lukko - KalPa -pelissä tänään neljä päähän kohdistunutta taklausta. Järjetöntä - ihan konkreettisesti, koska niissä aiheutetaan aivovamma. On lajin heikkoutta, että näitä ei saada pois.
Kyllä me nämä Suomessa varsinkin otetaan vakavasti ja pyritään saamaan pois, mutta töitä on vielä edessä se on myönnettävä. Ottelussa tuomittiin kaksi päähän kohdistunutta taklausta. Voisitko avata mistä muista taklauksista puhut?