HPK vahvistaa rivejään Oulun Kärppien hyökkääjä Aleksi Mustosella ja puolustaja Miihkali Tepolla.

Mustonen siirtyy HPK:hon vuoteen 2024 asti ulottuvalla sopimuksella, josta ensimmäinen on lainasopimus Kärpistä. Teppo on lainalla tämän kauden loppuun asti.

– Meillä oli vakaa tavoite, kun mietimme joukkueen vahvistamista, että löydämme suomalaisia pelaajia, jotka istuvat hyvin joukkueeseemme. Olemme pärjänneet nimenomaan joukkueena hyvin ja tullaan menemään mahdollisimman pitkälle kevääseen yhdessä, joukkueena. Meillä on hyvä tiivis paketti kemiallisesti ja kun katsoo peliä, pelin rakennetta sekä pelaamista, niin me nimenomaan laajalla rintamalla joukkueena haluamme menestyä. Nämä uudet pelaajat tiivistävät pelaamista entisestään, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi hankintoja.

LUE MYÖS: Jokerit-sopimus purettu! Lauri Marjamäki Kärppien päävalmentajaksi

LUE MYÖS: Nyt jysähti! Perinteikäs seura jättää KHL:n – ”Emme näe mahdollisuutta jatkaa”