KHL-seura Salavat Julajev Ufaa neljän kauden ajan edustanut maalivahti Juha Metsola on vaihtamassa seuraa, kertoo KHL:n sisäpiiritoimittaja Artur Khairul.

Toimittajan mukaan 33-vuotias Leijonien tähtimaalivahti on KHL-seura Avtomobilist Jekaterinburgin kiikarissa. Ruplaliigassa pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Avtomobilist purki perjantaina ykkösmaalivahtinsa Dimitri Shikinin pelaajasopimuksen. Shikin siirtyy Sveitsin NL-sarjaan.

Metsola pelasi jälleen vahvan runkosarjan Ufan maalilla. Suomalaiskonkari torjui 31 ottelussa torjuntaprosentilla 93,1 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 1,87.

Ulkomaalaispelaajien tulevaisuus KHL:ssä on siirtohuhuista huolimatta juuri nyt vaakalaudalla johtuen Venäjän poliittisesta tilanteesta. Tämä saattaakin tietää usean KHL:n suomalaispelaajan paluuta Liigaan ensi kaudeksi.