Suomalaismaalivahti Tomi Karhunen ei jatka pelejään Saksan DEL-liigassa pelaavan Straubing Tigersin joukkueessa. Osapuolten välinen pelaajasopimus on purettu ja Karhunen jättää joukkueen henkilökohtaisiin syihin vedoten.

32-vuotias Karhunen siirtyi täksi kaudeksi Tigersin joukkueeseen. Hän ehti pelaamaan Saksassa 25 ottelua tilastoin 88,7% ja 2,96.

Viimeisten vuosien aikana Karhusen seura on vaihtunut tiuhaan tahtiin. Viiden edelliskauden aikana hän on pelannut Sveitsissä SC Bernin ja HC Ambri-Piottan riveissä, Liigassa Pelicansissa, SHL:ssä Brynäs IF:n joukkueessa sekä KHL:ssä Kunlun Red Starissa ja Vitjaz Podolskissa.

Ennen ulkomaan vuosiaan Karhunen pelasi Liigassa kovalla tasolla. Hän on pelannut urallaan 168 ottelua runkosarjassa ja 40 ottelua pudotuspeleissä edustaen Kärppiä, Tapparaa ja Pelicansia. Hän on voittanut urallaan kolme Suomen mestaruutta, joista kaksi Kärpissä ja yksi Tapparassa.