Lahden Pelicans etsii parhaillaan rahoitusta kultaleijona Hannes Björnisen loppukauden kattavaa sopimusta varten.

Liiga-seura avasi sunnuntaina kotisivuilleen tukipakettihakemuksen, jonka avulla jokainen halukas voi sijoittaa vähintään 50 euroa Jokereista loppukaudeksi vapautuneen hyökkääjän hankintaa varten. ”Kulta-Hannes kevääksi kotiin -tukipaketti” -nimellä julkaistun artikkelin kautta on mahdollista osallistua MM- ja olympiavoittajan loppukauden sopimuksen kattamiseen myös 50 euroa suuremmalla summalla.

Kampanja umpeutuu maanantaina kello 12. Pelicans lupaa, että hankkimalla tuotteen saat erikseen kampanjaa varten valmistettavan Kulta-Hanneksen kotiinpaluu -julisteen nimikirjoituksella, Kiitos-videoviestin sähköpostiisi Björniseltä sekä mahdollisuuden yhteiskuvaan olympiavoittajan ja kultamitalin kanssa.

Pelicans lupaa palauttaa rahat siinä tapauksessa, ettei Björnisen paluu Pelicansiin toteudu.