Venäjän jatkaessa sotatoimia Ukrainassa myös IIHF pohtii omaa reaktiotaan tilanteeseen. Toimittaja Chris Johnstonin mukaan se järjestää kokouksen muutaman päivän sisällä.

Mahdollisia toimia tämän vuoden puolella ovat Venäjän sulkeminen tämän vuoden MM-kisoista sekä miesten, alle 20-vuotiaiden että alle 18-vuotiaiden tasolla. Vuoden 2023 on myös määrä olla iso vuosi venäläiselle jääkiekolle, sillä maan on tarkoitus järjestää sekä alle 20-vuotiaiden että miesten MM-kisat.

Jos alla oleva Twitter-upotus ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Chris Johnston

@reporterchris
The IIHF is monitoring the conflict unfolding in Ukraine. A council meeting will be held in the next few days to discuss any potential fallout from the situation -- with Russia currently scheduled to host both the world juniors and men's world championship in 2023.