Florida Panthers kukisti Minnesota Wildin Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä loppulukemin 6-2.

Ottelun ratkaisurooliin nousi Panthersin kolmosketju, jossa pelaavat suomalaistulokas Anton Lundell, Mason Marchment sekä Sam Reinhart. Heistä Marchment viimeisteli ottelussa hattutempun, Lundellin säestäessä kahdella syöttöpisteellä ja Reinhartin saalistaessa yhden syöttöpisteen.

Erityisesti Panthersin 2-1-johtomaali oli komeaa katseltavaa. Reinhart syötti hyökkäysalueella kiekon Lundellille, joka eteni kohti maalia pidellen kiekkoa rystypuolellaan ja passasi lopulta Marchmentille maalin kulmalta tyhjään tilaan, josta tämä sai lyödä kiekon häkkiin.

Upeaa tulokaskautta pelaava Lundell on tehnyt kauden 45 otteluun tehopisteet 10+24=34. Marchment on puolestaan iskenyt 24 otteluun jo tehot 11+15=26. Reinhartin tehosaldo on myöskin komea, 46 ottelun jälkeen kasassa ovat pisteet 17+29=46.

Lundell oli vahvasti mukana jokaisessa Marchmentin osumassa, mutta syöttöpisteen hän kirjautti kahteen jälkimmäiseen osumaan. Näet kaikki maalit alta.

Liity keskusteluun myös Suomen suurimmassa jääkiekkoaiheisessa Facebook-ryhmässä Jääkiekon olohuone!

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Marchy No. 1

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Florida Panthers

@FlaPanthers
This line in the zone again 😍

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Florida Panthers

@FlaPanthers
FIRST CAREER @NHL HAT TRICK FOR MASON MARCHMENT!!!! 🧢🧢🧢