Stanley Cup -voittaja ja kiekkolegenda Ville Niemisen poika Viljami Nieminen debytoi miesten peleissä lauantaina. Lupaus siirtyi lainalle Mestikseen KeuPa HT:n väreihin ja IPK:ta vastaan hän pelasi keuruulaisten kakkosketjun keskellä.

Reilut 14 minuuttia urakoinut Nieminen jäi tehoitta, mutta pelin loppuhetkillä hän sai huippusauman ratkaista matsin vieraille. Rangaistuslaukaus kuitenkin epäonnistui ja peli eteni aina voittomaalikisaan. Sieltä KeuPa korjasi kaksi pinnaa 2-3-voitolla.

Tapparan U20-junioreista Keuruulle siirtynyt hyökkääjä on tehnyt kyseisen ikäluokan SM-sarjan 16 ottelussa tällä kaudella tehot 4+5.

Nieminen on pelannut tamperelaisseurassa läpi lyhyen uransa pois lukien lauantaita ja kauden 2018-19 USHL-visiittiä pohjoisamerikkalaiseen Sioux City Musketeersiin.

Pelaajan isä Ville Nieminen lopetti pelaajauransa kauteen 2014-15, jonka jälkeen hän toimi päävalmentajan muun muassa Lahden Pelicansin liigajoukkueessa. 44-vuotias Nieminen voitti urallaan Stanley Cupin lisäksi myös olympiahopeaa.