Tuleva mestari? Venäjän olympiajoukkue julki – NHL-lupaus ei päässyt edes varalle

Venäjän olympiaurheilijat (ROC) on julkaissut joukkueensa ensi kuussa käynnistyviin Pekingin talviolympialaisiin.

Joukkueeseen sai valita 25 pelaajaa, mutta mukaan lähtee myös kuusi varapelaajaa, joita voidaan nostaa pelaavaan ryhmään, mikäli pelaajia loukkaantuu tai sairastuu koronavirukseen. Tällä kertaa kuitenkaan edes varasijalle ei mahtunut Nashville Predatorsin parin vuoden takainen ykkösvaraus Jaroslav Askarov.

ROC saakin olympialaisiin jalkeille kovan kokoonpanon, joka on koottu KHL:n huippunimistä. Mukana ovat muun muassa pistepörssikärki Vadim Shipatshjov ja puolustajien pistepörssin kolmosnimi Nikita Nesterov.

Näet Venäjän joukkueen alta.

Venäjän olympiajoukkue:

Maalivahdit: Aleksandr Samonov (SKA Pietari), Timur Biljalov (Ak Bars Kazan), Ivan Fedotov (TsSKA Moskova)

Puolustajat: Aleksandr Nikishin (Spartak Moskova), Vjatsheslav Voinov (Dinamo Moskova), Aleksandr Jelesin (Lokomotiv Jaroslavl), Artem Minulin, Jegor Jakovlev (molemmat Metallurg Magnitogorsk), Nikita Nesterov (TsSKA Moskova), Sergei Telegin (Traktor Tsheljabinsk), Damir Sharipzjanov (Avangard Omsk)

Hyökkääjät: Sergei Andronov, Mihail Grigorenko, Pavel Karnauhov, Sergei Plotnikov, Anton Slepyshev (kaikki TsSKA Moskova), Nikita Gusev, Kirill Martsenko (kaikki SKA Pietari), Vadim Shipatshjov (Dinamo Moskova), Dmitri Voronkov (Ak Bars Kazan), Arseni Gritsjuk, Kirill Semenov (molemmat Avangard Omsk), Aleksandr Kadeikin (Salavat Julajev Ufa), Artur Kajumov (Lokomotiv Jaroslavl), Andrei Tshibisov (Metallurg Magnitogorsk)

Varapelaajat: Dmitri Shugaev (maalivahti), Semjon Chistjakov (puolustaja), Aleksandr Kadeikin (hyökkääjä), Andrei Kuzmenko (hyökkääjä), Vladimir Tkatshjov (hyökkääjä) ja Stanislav Galiev (hyökkääjä).

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE