Slovakian pääsarjan ottelussa Spisska Nova Vesin ja Trencinin välillä koettiin sunnuntaina kauhunhetkiä. Matsi päättyi vieraiden voittoon lukemin 4-1, mutta tulos jäi kauhean loukkaantumisen rinnalla sivuseikaksi.

Kotijoukkueen kolmosketjun sentteri Filip Vrabel ja vieraille kaksi maalia iskenyt kolmosketjun laituri Juraj Bezuch törmäsivät kolmannessa erässä sillä seurauksella, että ensiksi mainittu loukkaantui pahan näköisesti.

Hän jäi epäonnekkaassa tilanteessa vastustajan jyrän alle saaden videotallenteen perusteella osumaa jalasta päähän. Pelaaja jäi jään tasalle varsin liikkumattomana. Hänet kannettiin jäältä lopulta paareilla niskatuen kanssa.

– Pidämme teidät ajan tasalla Filipin terveydentilasta, pelaajan seura Spisska Nova Ves kirjoitti Facebook-tilillään.

Tuon enempää pelaajan tilasta ei löytynyt tietoja tuoreeltaan.

Joukkueista Spisska Nova Ves on 12 porukan sarjassa seitsemäntenä ja Trencin kahdeksantena. Nämä sijoitukset oikeuttavat pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.