Tee parempia taloudellisia päätöksiä – näin hyödyt ilmaisesta lainavertailusta

Lähde uuteen vuoteen tekemällä entistä parempia taloudellisia päätöksiä ja kilpailuta kaikki nykyiset ja tulevat lainasi verkossa. Voit säästää jopa tuhansia euroja nopean lainavertailun avulla – lue miten pääset alkuun.

Pyrkiminen parempaan on monen tavoite uudelle vuodelle. Oli kyse sitten urheilusuorituksista, töistä tai vain itsensä kehittämisestä, vuoden vaihtuminen herättää meissä kiinnostuksen tulevaan ja pyrkimyksen kohti parempaa.

Parempien päätösten tekeminen ei aina kuitenkaan ole täysin itsestä kiinni. Vanhasta sanonnasta poiketen, uusi vuosi ei ala puhtaalta pöydältä, vaan lähtökohdat voivat olla jo alkujaankin hankalat. Usein näin onkin etenkin elämäntapamuutosten ja taloudellisten haasteiden suhteen.

Oman taloudellisen tilanteen kanssa painivan ei kuitenkaan kannata jäädä yksin, vaan
erilaiset työkalut voivat auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä – lainavertailupalvelu on yksi näistä.

Hyödynnä ilmaiset apuvälineet – lainavertailu on helppoa

Lainavertailu tarkoittaa lainatuotteiden keskinäistä vertailua. Yksinkertaisimmillaan tämä voi tarkoittaa kahden tai kolmen samankaltaisen lainan vertailua keskenään. Sähköiset palvelut nostavat vertailun kuitenkin aivan uudelle tasolle.

Omalaina.fi on suomalainen lainavertailupalvelu, jossa lainaa etsivät voivat kilpailuttaa
haluamansa lainasumman jopa 30:n eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Kun teet vertailua mahdollisimman monen toimijan kesken, parannat paitsi mahdollisuuksiasi saada lainaa, löydät myös varmimmin aidosti edulliset rahoitustuotteet.

Koska lainat ovat usein pitkäaikaisia, sitoudut sen ehtoihin jopa useiksi vuosiksi. Tästä syystä lainojen vertailulla voi olla jopa ruokaa ja kulutustavaroita isompi merkitys omaan talouteesi. Huono ja liian kallis laina voi rapauttaa taloutesi vuosiksi, kun taas kilpailutettu, sopivan suuruinen laina, jolle saat hyvän hinnan, voi tehdä suuren eron kuukausibudjettiisi.

Vertailussa päätäntävalta on aina sinulla. Valitse itsellesi sopiva lainamäärä ja laina-aika,
minkä jälkeen täytät hakulomakkeen. Vertailupalvelu hakee sinulle kaikki sopivat lainatuotteet, mutta lopullinen päätös on sinun: voit hyväksyä sinulle parhaiten sopivan lainan tai jättää lainan ottamatta.

Säästöt voivat olla merkittäviä

Lainalyhennysten kertautuvasta luonteesta johtuen myös mahdolliset kulut, mutta myös
toisaalta säästöt, kertaantuvat monesti vuoden aikana. Muutaman prosentin ero lainan korossa voi tarkoittaa useita satoja euroja vuodessa.

Lainavertailu on helppo, nopea ja maksuton tapa löytää parhaat lainatarjoukset ja aloittaa
parempien taloudellisten päätösten teko heti tänään.