Boston Bruinsin Erik Haula jatkoi mainiota tehovirettään myös lauantaiyönä suomalaispelaajan juhliessa 1-2-voittoa Arizona Coyotesista. Haula iski 0-1-maalin avauserän puolen välin jälkeen.

Suomalaishyökkääjä pelasi matsissa vajaat 12 minuuttia laukoen kolme kertaa. Tehotilasto jäi maalista huolimatta nollille.

Haulan vire on ollut viime aikoina suorastaan hulppea ja heti vuoden kärkeen alkaneen liekehdinnän aikana hän on summannut 15 pelissä pisteet 4+7. Se on Bostonista kolmanneksi eniten, tehotilaston saldo +4 on toiseksi paras.

– Olen nauttinut tästä ainakin toistaiseksi ja toivon pysyväni täällä vielä pitkään, suomalainen oli sanonut pelin jälkeen esimerkiksi toimittaja Shawn Hutcheonin mukaan.

Shawn Hutcheon

@ShawnHutcheon
Bruins Erik Haula on playing in Boston, "I've enjoyed it so far and hope to stay for a long time."

Urho Vaakanainen puolestaan luuti Bruinsin alakerrassa lähes 19 minuuttia laukoen hänkin kolmesti. Komeasti taalaliigaan murtautuneen pakin tehotilasto jäi pinnan verran plussalle.

NHL-kaukaloihin takkuisin ottein palannut Tuukka Rask oli Boston Heraldin mukaan pois alavartalovamman takia. Hänen tilaa tarkkaillaan päivä kerrallaan.