Dallas Starsin suomalaiset pistivät Seattle Krakenin nippuun torstaiyönä väkevällä yhteispanoksella. Tähtipaidat voittivat pudotuspelikelkasta putoavan uuden tulokkaan 5-2 sinivalkoisten nakuttaessa tehot 2+4=6.

Roope Hintz summasi saldon 1+2=3, Jani Hakanpää iski yhden niitin ja Miro Heiskanen sekä Esa Lindell syöttelivät maalin mieheen.

Ottelun tähdistöön nousivat sen kakkospaikalle Hintz ja kolmossijalle Lindell. Ensiksi mainittu tarpoi alkukaudesta suurissa vaikeuksissa tehottomuuden kanssa, mutta nyt saldo 31 ottelussa on jo 14+12=26.

Hänen johtama ykkösketju laidoillaan Joe Pavelski ja Jason Robertson nakuttivat kasaan tehot 5+5=10. Näistä Pavelskin saldoksi kasvoi 3+2=5. Suomalainen oli auttamassa ketjukavereitaan komeisiin merkkipaaluihin.

Pavelskista tuli NHL-historian 12:nneksi vanhin pelaaja, joka on kyennyt takomaan taalaliigapelissä vähintään viisi pinnaa. Tähän kategoriaan nimensä viimeksi on liittänyt Teemu Selänne, maaliskuussa 2011.

Robertsonin kotiotteluiden pisteputki puolestaan kasvoi jo 11 ottelun mittaiseksi. Se on kuudenneksi pisin kautta Dallasin ja sitä edeltäneen North Starsin historiassa.

Lindell teki kovan työn alakerrassa. Hän pelasi sekunnin vaille 25 minuuttia, blokkasi kolme kutia ja kellotti alivoimalla neljä sekuntia vaille kolme minuuttia.