Sisäpiirilähde: San Jose Sharks ja NY Rangers virittelevät tähtipelaajan sisältävää pelaajakauppaa NHL:ssä?

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks ja New York Rangers virittelevät isoa pelaajakauppaa NHL:ssä, arvioi TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun.

Kokeneen NHL-toimittajan mukaan Rangers on kiinnostunut Sharksin todennäköisesti viimeistään kesällä jättävän tähtihyökkääjä Tomas Hertlin palveluksista. Hertlin sopimukseen kirjattu tiukka siirtopykälä suosii LeBrunin mukaan juuri Rangersiä.

– Uskon Sharksin palaavan vielä neuvottelupöytään ja tekevän tarjouksen Hertlille. Jos tämä ei johda jatkosopimukseen, tiedättekö mitä se tarkoittaa? LeBrun kysyy ja jatkaa.

– Hänellä on sopimuksessaan lähes 100-prosenttinen siirtopykälä. Sharks voi kaupata Hertlin vain kolmeen tämän itse nimeämään seuraan. Yksi seura, jota kannattaa pitää silmällä, on Rangers. Hertl on tietääkseni seuran hankintalistalla, LeBrun paljastaa.

Tshekkitaituri on iskenyt kuluvalla kaudella pelaamissaan 37 ottelussa 20 maalia ja 30 tehopistettä. Tästä kaudesta 5,626 miljoonaa dollaria tienaavan 28-vuotiaan hyökkääjäjärkäleen uskotaan olevan kiinnostunut paitsi siirrosta Manhattanille, myös jatkosopimuksesta seuran kanssa hyökkääjän nykyisen sopimuksen umpeutuessa kesällä.