Roope Hintz nousi ratkaisijaksi – Stars pysäytti Penguinsin voittokulun!

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars voitti Pittsburgh Penguinsin viihdyttävässä ottelussa kotihallissaan lukemin 3-2 Suomen aikaa lauantai-iltana. Samalla joukkue voitti neljännen peräkkäisen ottelunsa ja laittoi pisteen Penguinsin kymmenen ottelun voittoputkelle.

Ottelun voitto-osumasta vastasi suomalaistähti Roope Hintz. Hän pääsi viimeistelemään Miro Heiskasen syötöstä tyhjään maaliin, minkä jälkeen kotiyleisö räjähti voimakkaaseen huutomyrskyyn vain noin neljä minuuttia ennen ottelun päättymistä.

Hintz on tehtaillut tällä kaudella 29 otteluun tehopisteet 13+10=23. Heiskasen saldo 30 ottelun jälkeen on 4+16=20.

Avauserän jälkeen Penguins johti ottelua vielä 2-0. Maaleista vastasivat Brian Dumoulin sekä Kasperi Kapanen, jolla on nyt kasassa 33 ottelun jälkeen pisteet 8+10=18.

Starsin muista maaleista vastasivat Denis Gurianov toisessa erässä sekä Joe Pavelski noin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Joukkueen muut suomalaispelaajat, Esa Lindell, Jani Hakanpää sekä Joel Kiviranta jäivät ottelussa pisteittä, kuten myöskin Penguinsin Kasper Björkqvist.

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️