Liigan runkosarjaa on nyt takana lähes kaksi kolmasosaa. Joukkueilla on pelattuna hyvin eri määrä pelejä tällä hetkellä, joukkueesta riippuen lukema vaihtelee 32 ja 38 välillä.

Viimeisen parin kuukauden aikana sajataulukko on elänyt ihan huolella. Liigadata-niminen Twitter-tili huomautti, että lokakuun lopulla sarjakärjessä viilettänyt TPS sekä jumbona räpiköinyt Jukurit ovat tällä hetkellä jo tasoissa 58 pisteellään.

TPS oli kerännyt lokakuun lopulla 20 pistettä enemmän kuin Jukurit. Tällä hetkellä TPS on sen sijaan viidentenä ja Jukurit kuudentena. Loistavan alkukauden jälkeen TPS on kohdannut paljon haasteita, kun taas Jukurit on hankalan alun jälkeen syttynyt todelliseen liekkiin.

Muita suuria huomioita sarjataulukossa ovat muun muassa ne, että toisena ollut KooKoo on pudonnut jo kahdeksanneksi ja Sport puolestaan romahtanut kolmossijalta jo sijalle 12. Toiseen suuntaan ovat liikkuneet muun muassa HPK, joka on noussut sijalta 14 jo yhdeksänneksi ja Tappara, joka on noussut kolmanneksi sijalta yhdeksän.

#liigadata

@smliigadata
Lokakuun lopussa 25.10. #HCTPS oli runkosarjan johdossa ja #Jukurit viimeisenä. Nyt noin 20 ottelua myöhemmin joukkueet ovat tasapisteissä sijoilla 5. ja 6.

liigadata.fi/kaudet/2022/20…