Nyt tuli rapaa niskaan! Mikko Koskinen haukuttiin mediajätin TV-lähetyksessä: ”En halua kuulla valitusta…”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers on tippumassa kovaa vauhtia ulos pudotuspelikisasta. Viimeisten 15 ottelun aikana joukkue on kerännyt vain murheelliset kaksi voittoa.

Oilersin vaikeuksien syntipukeiksi on joutunut kaksi eri tahoa. He ovat päävalmentaja Dave Tippett ja joukkueen maalivahtiosasto.

Mediajätti TSN:n lähetyksessä asiantuntija Craig Button pisti huonot otteet nimenomaan maalivahtipelin piikkiin. Edellisessä 0-6 tappiossa Mikko Koskinen ei ottanut tarvittavia koppeja, kun taas vastustajan Sergei Bobrovski pystyi siihen.

– Heidän maalivahtipelinsä on kamalaa. Se on ala-arvoista ja koko liigan huonointa. On puhetta, että päävalmentaja pitäisi vaihtaa. Mitä uusi valmentaja tekisi maalivahtipelille? Button tykittää.

– En halua kuulla valitusta siitä, että hinta on liian kova. Kerron, mikä hinta on kovempi kuin osaavan maalivahdin hankinta: pudotuspeleistä pois jääminen.

Buttonin mukaan maalivahtipeli ei ole ainoa ongelma, mutta se on selvästi isoin.

– Muitakin alueita voi katsoa. Ongelma ei ole pelkästään maalivahtipeli, mutta se on 80- prosenttisesti syypää. Kun maalivahtitilanne on näin huono, eikä asialle tehdä mitään, tällä joukkueella on vaikeuksia voittaa.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE