Nimet paperissa! Liigan ex-pistetykki Oula Palveen pelit jatkuvat Ruotsissa

© Kuva: Getty Images

SHL-seura Brynäs IF on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen suomalaishyökkääjä Oula Palveen kanssa. Näin ollen Palve pelaa seurassa vähintään kevääseen 2024 asti.

Palve siirtyi joukkueeseen kesken viime kauden. Hänen kautensa alkoi Linköping HC:sta, jossa 31 otteluun hän teki pisteet 3+9=12. Mies siirtyi loppukaudeksi Brynäsiin lainalle ja ehti pelaamaan 25 ottelua (7+7=14). Kuluvan kauden 33 otteluun Palve on paukuttanut pisteet 7+19=26 ja on joukkueensa paras pistemies.

– Oula on itse ilmaissut, että hän viihtyy todella hyvin täällä meidän kanssamme Gävlessä ja Brynäsissä ja on saanut täällä ollessaan hienon fiiliksen seurasta. Mielestämme hän on työskennellyt täällä hyvin ensimmäisestä päivästä lähtien ja meidän kanssamme hän on kasvanut ja nyt tuntuu todella siltä, ​​että hän on löytänyt paikkansa joukkueessa. Hän on hyvällä asenteella varustettu kaveri, joka haluaa olla täällä ja olemme erittäin iloisia, että saamme hänet mukaan tulevina kausina, Brynäsin urheilujohtaja Johan Alcén kommentoi seuran tiedotteessa.

Ennen Ruotsin vuosiaan Palve pelasi Pohjois-Amerikassa yhden kauden. Hänet nähtiin Pittsburgh Penguinsin ja Dallas Starsin farmijoukkueissa yhteensä 60 ottelussa, joihin syntyivät pisteet 3+10=13.

29-vuotias Palve teki kovaa jälkeä Liigassa joitain vuosia sitten. Hän pelasi HPK:ssa ja TPS:ssä 161 ottelua tehopistein 35+88=123. Hän pääsi myöskin kaudella 2018-19 Leijoniin EHT:lle ja teki neljään otteluun yhden maalin.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️