NHL:n kohupuolustaja Tony DeAngelo avautui viimein potkuistaan NY Rangersistä: ”Täysi fiasko!”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersistä potkut kesken viime kauden NHL:ssä saanut tähtipuolustaja Tony DeAngelo paljasti mielipiteensä taannoisista lähtöpasseistaan miehen nykyisen seuran Carolina Hurricanesin vierailtua Manhattanilla.

Kohupuolustajan New York Postille antamasta haastattelusta käy ilmi, ettei lähtö Rangersistä tapahtunut ainakaan pelaajan oman tahdon mukaisesti. Nyt 26-vuotias puolustaja aiheutti Rangers-pestinsä aikana useita kohuja sosiaalisessa mediassa, joskin viimeinen niitti uralle New Yorkissa saatiin miehen tapeltua harjoituksissa maalivahti Aleksandar Georgijevin kanssa. Rangers asetti puolustajan heti seuraavana päivänä siirtolistalle, minkä jälkeen se osti pelaajan sopimuksen ulos ennen aikojaan.

– Keskustelin Carolinan kanssa paljon ennen sopimuksen allekirjoittamista. Ei mitään paskapuhetta. Keskustelimme kaikesta urallani tapahtuneesta, alkaen junioriajoista. He tiesivät, mitä tulevat saamaan minulta ja olivat luottavaisia sen suhteen.

– Kerroin heille lopettaneeni sosiaalisen median käytön. Nykyään minulla on ainoastaan yksityinen tili Instagramissa, johon lisäilen kuvan silloin tällöin, DeAngelo kertoo nykytilanteestaan.

– En aio koskaan kritisoida organisaatiota johtuen tavasta, jolla he kohtelevat pelaajia ja heidän perheitään. Olen varma, että katumusta on ilmassa molemmin puolin pöytää. Tiedän, etteivät he halunneet laittaa minua siirtolistalle, mutta olen eri mieltä tavasta, jolla asiat hoidettiin, DeAngelo avautuu.

– Se, miten he päästivät irti minusta, loi minulle maineen pelaajana, jota kukaan ei huolinut. Mielestäni parempi tapa olisi ollut yrittää myydä sopimukseni toisaalle sen sijaan, että hommasta tuli täysi fiasko ja että minusta kirjoitettiin sen johdosta paljon valheellisia uutisia. Toisaalta, ehkä kaikki sujui lopulta parhain päin. Ilman tätä episodia en olisi nyt Carolinassa, DeAngelo näkee.

Hurricanes tarjosi umpitaitavalle hylkiöpelaajalle kesällä vuoden ja miljoonan dollarin arvoista sopimusta, johon tämä löi puumerkkinsä alle. Diili on osoittautunut molemmille osapuolille lottovoitoksi. Upeita näyttöjä antanut DeAngelo on noussut hurrikaanipaitojen puolustuksen liideriksi – mies on iskenyt 30 ottelussa upeat 31 (7+24) tehopistettä.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE