NHL-toimittaja: Edmonton Oilers iski silmänsä toiseenkin suomalaisvahtiin!

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers on laittanut NHL:ssä ison vaihteen silmään löytääkseen uuden ykkösmaalivahdin, kertoo Elliotte Friedmanin ja Jeff Marekin luotsaama suosittu 32 Thoughts -podcast.

Sisäpiiritoimittajat listaavat podcastissaan neljä maalivahtia, jotka ovat tällä hetkellä Oilersin kiikarissa. Lista on suomalaisittain mielenkiintoista luettavaa, sillä toimittajien mukaan kanadalaisseura on kiinnostunut vahvan kauden St. Louis Bluesissa pelanneesta Ville Hussosta sekä jo aiemmin seuraan liitetystä Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalosta. Loput nimet listalla ovat Washington Capitalsin Vitek Vanecek sekä New York Islandersin Semjon Varlamov.

Nelikosta jokaisella olisi Oilersissa erinomainen mahdollisuus saada uralleen uusi alku ykkösmaalivahdin roolissa. Kumpikin suomalaiskaksikosta on juuttunut seuroissaan kakkosmiehen rooliin, joskin varsinkin Husso on esittänyt kuluvalla kaudella huomattavasti ykkösvahti Jordan Binningtonia vakuuttavampia otteita Bluesin maalilla.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE