NHL-sisäpiirilähde: Edmonton valmistelee isoa pelaajakauppaa – Connor McDavidin ex-tutkapari hankintalistalla?

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärven edustama Edmonton Oilers hakee siirtomarkkinoilta vahvistuksia ennen kaikkea hyökkäysosastolleen, väittää seuran sisäpiiritoimittaja Jim Matheson.

Toimittajan mukaan Oilersin ykkösvaihtoehto siirtomarkkinoilla olisi supertähti Connor McDavidin kanssa hurjaa jälkeä Kanadan junioriliiga OHL:ssä takavuosina tehnyt Dylan Strome, jonka Chicago Blackhawks varasi kesän 2015 varaustilaisuuden kolmantena pelaajana. Strome ja McDavid takoivat OHL:n Erie Ottersissa pisteitä parhaillaan lähes kahden pisteen keskiarvolla.

Matheson nostaa pöydälle lisäksi kaksi ison riskin vaihtoehtoa. Nämä olisivat San Jose Sharksin tehokas, mutta moniongelmainen Evander Kane sekä Boston Bruinsille siirtopyynnön jättänyt Jake DeBrusk. Tämän kaksikon hankinta tosin olisi Oilersilta suuremman luokan riskipeliä.

Todennäköisimmiksi vaihtonappuloiksi sisäpiiritoimittaja nostaa muutaman Oilersin nuoren pelaajan.

– Oilersilla on palkkalistoillaan joitakin arvokkaita pelinappuloita. Yksi saattaisi olla puolustaja Dimitri Samorukov, joka on joutunut Markus Niemeläisen syrjäyttämäksi. Myös vielä junioriliigassa pelaava ykköskierroksen varaus Xavier Bourgault tai tulevan kesän ykköskierroksen varausvuoro saattaisivat olla kaupan, Matheson ennakoi.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️